a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Follow us on Instagram

Scroll to Discover
Image Alt

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  /  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πολιτική προστασίας ως  προς την επεξεργασία  προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα ιστοσελίδα www.wilkinsonsword.gr προσφέρεται προς χρήση από την εταιρεία «ΦΟΡΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ», που εδρεύει στην Φυλή Αττικής Θέση Σούρεζα  (εφεξής η «Εταιρεία») τηλ 210 5512500

Η Εταιρεία δεσμεύεται να διατηρεί εμπιστευτικά και απόρρητα τα στοιχεία όλων των επισκεπτών της στο site www.wilkinsonsword.gr και στα microsites και να προστατεύει οποιαδήποτε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μας γνωστοποιείτε.

Ενδιαφερόμαστε για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και ιδιαίτερα για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν. Γι’ αυτό το λόγο επιθυμούμε να γνωρίζετε τον τρόπο που συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε  ή ενδεχομένως γνωστοποιούμε  πληροφορίες σας.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι πληροφορίες που μπορούν να ταυτοποιήσουν ένα φυσικό πρόσωπο ή/και τον φορέα ( φυσικό πρόσωπο ) μίας  ατομικής επιχείρησης, όπως ορίζεται από τον ισχύοντα ΓΚΠΔ, όπως για παράδειγμα το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός τηλεφώνου κ.α.

 

 

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Για την χρήση των υπηρεσιών μας η συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών ταυτοποίησης χρήστη (PII) είναι απαραίτητη. Επίσης, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα στοιχεία τα οποία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα αυτή (λ.χ. η ιστοσελίδα από την οποία τυχόν συνδεθήκατε με την παρούσα ιστοσελίδα, η ημερομηνία της επίσκεψής σας κλπ.). Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας.

Τα δεδομένα σας μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου.

 

Ποιος είναι ο σκοπός και η νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων σας;

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η διαφήμιση και η άμεση εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας. Για την πραγμάτωση του σκοπού αυτού θα προβούμε στη συλλογή και εν γένει επεξεργασία μόνο όσων δεδομένων είναι αναγκαία, συναφή και κατάλληλα για τον σκοπό της επεξεργασίας. H επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης διενεργείται χάριν εξυπηρέτησης εννόμου συμφέροντος μας. Περαιτέρω σε περίπτωση συλλογής Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν είτε μέσω της εγγραφής σας στο Newsletter είτε της συμπλήρωσης της Φόρμας Επικοινωνίας είτε λόγω συμμετοχής σας σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως κληρώσεις ή άλλες προσφορές), θα ζητείται κατά περίπτωση η ρητή ελεύθερη, ρητή, ειδική, σαφή και εν πλήρη επιγνώσει συγκατάθεσή σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε τα στοιχεία της δικής σας δήλωσης συγκατάθεσης (ημερομηνία, ώρα κτλ). Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Εφόσον επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση :

info@fortis.com.gr

 

Πληροφορίες που εσείς παρέχετε

Κατά τη πλοήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να σας ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών προκειμένου να επωφεληθείτε ορισμένων υπηρεσιών/ παροχών μας (π.χ. εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία (newsletter), συμβουλές/υποδείξεις ή επεξεργασία παραγγελιών) ή να συμμετέχετε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως κληρώσεις ή άλλες προσφορές). Ενδέχεται να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που υποβάλλετε με άλλες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από εσάς, είτε εντός είτε εκτός σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου, για παράδειγμα, του ιστορικού αγορών σας.

 

Παθητική συλλογή και χρήση πληροφοριών

Κατά τη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται παθητικά (δηλαδή, να συγκεντρώνονται χωρίς εσείς να τις παρέχετε ενεργά), με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών και μέσων, όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου, cookies, Internet tags, καθώς και συλλογή δεδομένων πλοήγησης.

 

Διαβάστε την Πολιτική σχετικά με τα cookies και ελέγξτε τον Πίνακα ρυθμίσεων cookies για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies. Σε αυτήν την Πολιτική, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση τους.

 

 

Χρήση των πληροφοριών που συλλέγουμε

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου

a. Να ανταποκριθούμε στα αιτήματα σας για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες ή/και προϊόντα.

b. Να διευκολύνουμε τη διαδικασία διανομής/παράδοσης υπηρεσιών ή/ και προϊόντων μας.

c. Να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία, πληροφορίες ή υλικό που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

d. Να συλλέγουμε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της σελίδας.

e. Να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.

f. Να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των εκδηλώσεών και λοιπών προωθητικών ενεργειών μας.

g. Να διατηρούμε (μέσω επικαιροποιήσεων) την λίστα επαφών μας.

 

 

Επεξεργασία Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Fortis,  ως υπεύθυνη  επεξεργασίας με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων θα έχει στη διάθεσή της αρχείο και θα επεξεργάζεται τα απαραίτητα για τον σκοπό της επεξεργασίας προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα σας θα αποθηκεύονται υπό μορφή που επιτρέπουν την ταυτοποίηση σας ως υποκείμενα αυτών μόνο για το διάστημα που απαιτείται και αποκλειστικά για τον σκοπό της επεξεργασίας. Επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα (μέλος) είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στην Fortis  οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού. Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι νόμιμοι αποδέκτες αυτών (π.χ. εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι), όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ενδέχεται τα δεδομένα σας να μεταβιβαστούν σε περαιτέρω τρίτους αποδέκτες, που θα ενεργούν στο όνομα και για λογαριασμό μας στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικής σύμβασης, για την επίτευξη του ως άνω νόμιμου σκοπού (π.χ. διαφημιστικές εταιρίες- εξωτερικοί συνεργάτες της Fortis ) Για τα στοιχεία των αποδεκτών μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα στη διεύθυνση mantis. Ενημερώνουμε ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν,  κατά τον κανονισμό ΓΚΠΔ,  εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα ως τέτοιοι δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης και τηρούν τις δεσμεύσεις εμπιστευτικότητος ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τις διατάξεις των ΓΚΠΔ ως προς την ασφάλεια και την ακεραιότητα των προσωπικών δεδομένων.

Πέραν των ανωτέρω, τα δεδομένα σας δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους-αποδέκτες ή σε τρίτες χώρες για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς, χωρίς τη προηγούμενη ενημέρωση και ρητή συγκατάθεση σας.

Τα δεδομένα σας θα διατηρούνται για μια διετία από την αποθήκευσή τους, εκτός αν επιβάλλεται η διατήρηση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα  από την ευρωπαϊκή ή την ελληνική νομοθεσία.

 

Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ):

a. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, αποτέλεσαν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από την Mantis τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας

b. Σε περίπτωση μη ρητής συγκατάθεσής σας καμία απόφαση δε θα λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης προφίλ. Μπορείτε να λαμβάνετε, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων.

c. Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται.

d. Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν.

e. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, αν αυτή σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση. Σε περίπτωση άσκησης του παραπάνω δικαιώματος τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.

f. Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε και να ζητήσετε τον περιορισμό ορισμένων πράξεων επεξεργασίας των δεδομένων σας.

g. Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία.

 

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  mantisdpo@mantis.com.gr.   Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ή αναφορά ενώπιον της εθνικής αρχής προστασίας των δεδομένων αποστέλλοντας το αίτημά σας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, E mail : contact@dpa.gr).

 

Ασφάλεια

Η Fortis εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. H Fortis υποχρεώνει και τους τρίτους, εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της,  να τηρούν τις δεσμεύσεις εμπιστευτικότητος ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τις διατάξεις των ΓΚΠΔ ως προς την ασφάλεια και την ακεραιότητα των προσωπικών δεδομένων

 

Πολιτική απορρήτου και Παιδιά

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση αποκλειστικά από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Η πρόσβαση σε ορισμένα σημεία της ιστοσελίδας ή / και η δυνατότητα για την παραλαβή βραβείων, δειγμάτων προϊόντων ή άλλες δώρων μπορεί να περιορίζεται σε χρήστες κάτω από μια ορισμένη ηλικία. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους επαλήθευσης της ηλικίας και να εφαρμόσουμε αυτούς τους περιορισμούς ηλικίας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την σελίδα, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη / μέλους.

 

Πρόσβαση στο Λογαριασμό

Όταν εισέρχεστε στις Υπηρεσίες μας, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να πατήσετε Αποσύνδεση από το λογαριασμό σας. Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή ή μοιράζεστε τη συσκευή σας με άλλο χρήστη, σας συμβουλεύουμε να αποσυνδέετε και να σβήνετε τα Cookies από τη συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα ώστε να προστατεύσετε το λογαριασμό σας και τις Προσωπικές σας Πληροφορίες. Αλλιώς, κάθε άλλος χρήστης της συσκευής θα μπορεί να δει και να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

 

 

Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 

Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδας με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail και να μην μας αποκαλύπτετε μέσω χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό της επεξεργασίας, όπως αυτός ορίζεται παραπάνω. Η εταιρία Fortis δεν λαμβάνει ούτε επεξεργάζεται καθοιονδήποτε τρόπο ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα

 

Links

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

 

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Οι αλλαγές θα εμφανίζονται εδώ. Πριν από οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας πολιτικής, θα σας ενημερώσουμε και θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την αναθεωρημένη πολιτική πριν επιλέξετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.